Verkko tarjoaa vippejä edullisesti vaikka millä mitalla – Kaikki parhaat pikavippipaikat listattuna

Jos tarvitset vippiä, eli pikalainaa, 50-1000 euroa, olet saapunut oikeaan osoitteeseen. Sivustomme on etsinyt Suomalaiset pikavipit useista eri osoitteista ja vipit eri lainapaikoista ja valinneet niistä muutamia, jotka olemme katsoneet parhaimmiksi. Eri vipeissä on suuriakin eroja, ja vippi kannattaakin hakea aina edullisimmasta, luotettavimmasta sekä sellaisesta pikavippiyrityksestä joka täyttää muut haluamasi ehdot. Joskus tarvitset vippiä pankkitunnuksilla, joskus vipin ilman puhelinta ja jotkut saattavat olla tarpeessa löytää lainapaikka joka tarjoaa vipit ilman luottotietoja. Eri tarpeissa kannattaa siis turvautua erilaisiin pikalainoihin sekä niitä tarjoaviin yrityksiin. Pidemmittä puheitta, tässä siis muutamia yrityksiä, joista vippi kannattaa hakea.

Euroloan

Vippi.fi

Vippi.net

Laina.fi

Ainalaina

 

Hae halvinta vippiä 50-2000 euroa – oletko jo löytänyt oman lainapaikkasi – jos et niin tutustu alapuolella olevaan tarjontaan

Suorita meillä vippi vertailu. Pikavippiä halutessasi joudut maksamaan toisista vipeistä enemmän kuin toisista. Vippi kuuluu niin sanottuihin pienlainoihin. Pienlainoja myöntävät tahot ovat perustaneet myös erillisen pienlainayhdistyksen, jonka tavoitteena on ajaa alan asioita. Esimerkiksi tiedoitusvälineissä vipit ja pienlainat ovat joutuneet kovaan pyöritykseen. On puhuttu paljon erilaisista asioista, joiden takia vippi olisi hyvin huono valinta. Negatiivisia asioita kuvaava valtavirtamedia on usein tuominnut vippipaikat esimerkiksi koronkiskonnasta ja epäselvästä markkinoinnista, liian suurista koroista ja ihmisten elämän pilaamisesta. Tämä ei kuitenkaan ole totuus vippi paikoista, vaan on paljon erilaisia asioita jotka tulee ottaa huomioon kun vippipaikkoja vertailee ja niiden toimintaa arvostelee. Tässä muutama totuus pikavippejä myöntävistä paikoista.

1. Jos haluat vippiä, sinun tulee olla taloudellisesti hyvässä asemassa. Vain puhtaat luottotiedot kelpaavat pikavippiyhtiölle.

2. Pikavippejen keskimääräinen summa on noin 230 euroa. Keskimääräinen takaisinmaksuaika on heiman yli 30 vuorokautta, ei esimerkiksi muutamaa vuotta.

3. Yli 60 prosenttia vippiä haluavista on jatkuvassa työsuhteessa olevia, tavallisia ihmisiä, jotka käyttävät pikalainansa tavallisen elämän askareisiin.

4. Pikavippiyritykset ovat Suomassa huomattavan vakavaraisia ja osa kansantalouden kehitystä. Ihmiset nykyaikana sattuvat vain lainaamaan rahaa helpommin kuin ennen.

5. Yli 95% suomalaisten lainoista on muita kuin pikavippejä.

Vippiluotto on kulutusluoton ohella yksi pienlainan muodossa. Vaikka kulutusluotot ovat summiltaan isompia on silti hyvä vertailla näiden kahden lainan ero, joita myöntävät suurin piirtein samanlaiset yhtiöt.

Mistä vippejä verkkohakemuksella – mistä sellaisen saa ja miten homma käytännössä toimii?

Vippiä haetaan normaalisti verkossa. Pikalainaa myöntävät yhtiöt vaativat nykyään, että asiakkaat tunnistautuvat henkilökohtaisesti. Sen takia esimerkiksi prepaid – liittymällä ei ole mahdollista saada vippiä, sillä vaikka suunnitelmissa olisi hankkia vippi tekstiviestillä, tulee tämän kanssa ongelmia jos ei ole tunnistautunut netissä.  Vippi prepaid – liittymällä tekstiviestillä onnistuu vain, jos olet jo tunnistautunut verkossa palveluun.

Vippi 50e

Myös viidenkympin vippejä myönnetään, vaikka tämä lainasummana voi joidenkin mielestä vaikuttaa käsittämättömältä. Kuitenkin 50 euroa on jollekin iso raha, ja jos et tarvitse sadan euron lainaa vaan haluat ostaa viikon ostokset kerralla, on täysin mahdollista ja hyväksyttävää lainata 50 euroa.  Jotkut lainayhtiöt lainaavat myös 10 euron lainoja, joka alkaa olla vippinäkin jo hieman erikoinen summa. Tietysti jokainen käyttää rahansa kuinka haluaa, mutta tapauksessa jossa talous on kiinni yhdestä 10 eurosta, on ehkä parempi olla ostamatta tuotetta kuin lainata näin vähän. Vippi 10 – 1000 euroon on kuitenkin usean lainapaikan listoilla, ihan vaan koska on erilaisia asiakkaita erilaisten tarpeidensa kanssa.

Suomen suosituin laina on 100 euron pikaluotto – katso alapuolelta vertailun muodossa parhaimmat vaihtoehdot

Suomalaiset lainaavat paljon rahaa, mutta suurin osa maksaa ne ajallaan kunniallisesti takaisin. 100 euroa vippiä on suomalaisten ehdottomasti suosituin lainamuoto. Siinä missä pienlainoja myönnetään vuosittain useita satoja tuhansia, pienet, 100 – 250 euroa lainat muodostavat tästä leijonaosan. Suomalaisten lainatarve vippien muodossa on siis useinmiten pienen arkisen askareen rahoitusta, ei suuria lainoja. Vain pienen pieni osa lainoista menee jonkinnäköiseen kyseenalaiseen toimintaan kuten alkoholiin, pähteisiin tai uhkapeleihin. Se on hyvä jokaisen suomalaisen pitää mielessä kun arvostelee pienlaina yhtiöiden toimintaa.

Tässä muutama suomalaisten suosima vippipaikka, joita kannattaa verrata haluamaasi luottoon. Muista ottaa selvää myös mahdollisista muista kuluista!

1. Pikavippi.fi

Suomen yksi vanhimmista ja suosituimmista vippi paikoista, joka on lainoittanut suomalaisia 50 -1000 euroon jo vuosikausia. OPR –Vakuutus, joka myöntää sekä Pikavippi.fi: n lainat että Ostosraha.fi:n kulutusluotot, on Suomen johtavia lainayhtiöitä. Laina-aikana Pikavippi.fi tarjoaa jopa 6 kuukauden maksuaikaa.

2. Ostosraha.fi lainaa suomalaisille kuluttajille niinsanottua ostosrahaa määrältään 1000 – 2500 euroa. Laina maksetaan heti hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen, jonka jälkeen rahat ovat parin päivän sisällä tililläsi. Jos haluat isompaa vippiä 1000 euroa, on Ostosraha yksi hyvin varteenotettavista palveluista alalla.

3. Everyday myöntää jopa 1000 euron luottorajan lainanhakijalleen, josta asiakas voi valita kuinka paljon aina kerralla lainaa. Se toimii kuin luottokortti, joten se on ominaisuuksiltaan erittäin kätevä palvelu. Toimii hyvin ongelmatilanteissa, sillä sopimuksen tekeminen ei velvoita sinulta mitään!

4. Nopsalaina myöntää suurikokoisempia kulutusluottoja aina 6000 euroon asti. Laina- aikana on 6kk-72kk, ja korko on alkaen 9% johon lisätään asiakaskohtainen marginaali pankin tapaan. He myös perivät 8 euron tilinhoitomaksun ja tietynhintaisen sopimuspalkkion, joka riippuu täysin siitä, kuinka suuren lainan olet ottanut. Sopimuspalkkioiden summa vaihtelee, 2500 euroon asti se on 95 euroa, tästä suuremmilla summilla 145 – 195 euroa.

Vippi kannattaa siis ottaa suomalaiselta, vakavaraiselta toimijalta. Mitä kauemmin yritys on toiminut markkinoilla, sitä parempi vaihtoehto se on. Suomalaisia vakavaraisia vippiyrityksiä koskevat samat kuluttajansuoja lait kuin esimerkiksi pankkejakin, siksi voit olla varma että raha-asiat onnistuvat!