Hae joustavin ja halvin mahdollinen pikavippi 50-1000 euroa – älä epäröi kun olet löytänyt sopivan tuntuisen vippipaikan

Oletko pienlainatuotteiden suurkuluttaja – tiedätkö mistä löytyy edullisin pikavippi heti tilille mahdollisimman ripeästi

Onko sinulla pientä rahantarvetta ? Jos mielessäsi on pikavippi, lue tämä artikkeli ennen kuin lainaat mitään. Pikavippejä myöntävät monet yritykset. Suomessa on kymmeniä lainaa tarjoavia yrityksiä, joiden valikoimat hae pikavippi ohjeistuksen avulla ja saat halvinta luottoaovat erittäin hyviä. Pikavippiä lainaavia yrityksiä on noin 90 tällä hetkellä, vuonna 2012 – hae siis vippisi mistä jostain näistä lukuisista vippi paikoista. http://vippimassi.fi/ varten on hyvä kerrata ihan oman rahankäytön perusasioista.

Vaikka suurin osa pikavippiä hakevista on täysin tavallisia suomalaisia, työssäkäyviä ja perheellisiä, sekä keskituloisia että hyvätuloisia ihmisiä, on silti tärkeä että tiedät juuri sen mihin oman vippisi käytät. Jos se on menossa turhuuksiin, kuten alkoholiin tai viihdekäyttöön, on helpompi ja parempi jättää koko pikavippi ottamatta. Jos kuitenkin olet ajatellut käyttää vipin esimerkiksi ruoka-ainehankintoihin tai vaikkapa kotitalosi remonttiin, on pikavippi tai hieman suurempi kulutusluotto hyvä keino rahoittaa kyseisiä rahallisesti haastavia toimenpiteitä.

Hae pikavippejä ilman puhelinta tai tekstiviestin lähettämistä pankkitunnuksilla – näin helposti se  onnistuu

Kuitenkin myös tavallisessa elämässä voi tulla helposti eteen tilanne, jossa omat palkkatulot eivät riitä täysin kaikkeen. Jos esimerkiksi kotiisi tulee vesivuoto, vakuutus varmasti korvaa sen, mutta ei saman päivän aikana. Tähän voi mennä muutama päivä, jonka aikana kuitenkin tulisi saada putket korjattua. Jos putkimies veloittaa laskunsa kuitenkin heti, olet ongelmallisessa tilanteessa. Tällaista pientä lainaa eivät myönnä suuret rahoituslaitokset, esimerkiksi pankit, mutta pienlainayhtiöt myöntävät.

Kuitenkin vaikka ruoka-aineisiin saa hyvin kolmihenkiseen perheeseen tuhlattua ainakin 300 euroa kuukaudessa, vähintäänkin. Sen lisäksi jos rahoitat isompaa projektia, esimerkiksi remonttia, on kyseessä isompi laina. Tällaisen isomman lainan tapauksessa kyseeseen tulee kulutusluotto joka on summaltaan usein 1000 eurosta ylöspäin vaikkapa 10 000 euroon asti.  Kun haet näin isoa luottoa usein sinulta vaaditaan parempaa tunnistautumista, vaikka tavallista pikavippiä hakiessa myös tupas – tunnistautuminen on pakollista. Toinen tapa on marssia henkilöpapereitten kanssa pikavippiä tarjoavan yrityksen konttoriin keskustelemaan asiasta. Pikavippiä myöntävät yritykset voivat laittaa rahat omalle tilillesi kello 7-23 pävisin, eli vaikka jokin paikka mainoistaisi itseään pikavippi 24h, et hae pikavippejä nyt tai ei koskaansilti voi saada rahaa tilillesi kuin päiväsaikaan.

 

Vipatessa pitää muistaa tarkastaa oma maksukyky aina ensin – ennen tätä ei kannata lähteä hakemuksia täyttelemään

Näin voidaan ennaltaehkäistä maksuongelmien syntymistä. Useimmista yrityksistä voit siis saada vippiä 24 tuntia vuorokaudessa, mutta tämä pätee vain sen myöntämiseen ja hakemukseen. Useimmissa paikoissa hakemus on ilmainen, jotkut paikat ottavat käsittelymaksun. Pikavippi wikipedia – artikkeli sanoo että myös tunnistautuminen on tullut vaikeammaksi uusien lakien myötä. Näin tulee tunnistautua pienlainaa otettaessa tarkasti, joka käytännössä tarkoittaa omia verkkopankkitunnuksia ja niiden tarkistamista.

Tällä tavalla esimerkiksi tarkistetaan onko sinulla hakiessasi ollut ongelmia takaisinmaksussa ennen kuin lainaa päätetään myöntää. Pikavippi ilman luottotietoja on siis mahdotonta saada, koska pikalainayhtiöt ovat kiellettyjä myöntämään lainaa luottotiedottomalle. Kuitenkin varsinkin pienempiä vippejä kannattaa kysellä vaikkapa vanhemmilta, sillä esimerkiksi 50 euron vippiä hakiessa jos sinulla ei ole luottotietoja, voit saman tien sanoa hyvästit sellaisille maksupaikoille joista luottoa voi saada. Pikalainaa hakiessa kannattaa kuitenkin muistaa että lainarahalla ei ikinä eletä herroiksi, vaan se tulee aina maksaa takaisin viimeistään eräpäivänään, jollei halua maksaa viivästyskorkoa.

Kun etsit sitä kaikista halvinta vippituotetta – tee juuri näin ja onnistut säästämään rutkasti euroja

Sivustoltamme löydät parhaat ja halvimmat pikavipit. Niiden järjestyksessä on käytetty omia käyttäjäkokemuksiamme pikavippien palveluiden tarjonnasta. Jos pidennät pikavipin käyttöaikaa, myös takaisinmaksuun tarvittava rahamäärä kasvaa samassa suhteessa. Jos hoidat ensimmäisen lainapaikan niinsanotun ensilainan hyvin ja ajallaan takaisin, sinun on mahdollista tulevaisuuden rahoitustilanteessa hankkia suurempi laina. Ikärajojen vaihtelu riippuu täysin kulutusluottoa myöntävästä paikasta. Jotkut palvelut antavat kuitenkin isompiakin lainoja, ja nuorellekin vakavaraiselle henkilölle voidaan myöntää nopeasti pikalainaa.

 

Todellinen vuosikorko vaihtelee vipeissä rankasti – voit joutua pulittamaan yhä 2014 vuonna vipistä yli 50 % korkoa käytännössä – hinnat ovat silti huimasti halvempia kuin ennen

lainaajan kannattaa tarkistaa aina todellinen vuosikorko - pikavipit voi saada halvemmalla jos teet niinPikavippi on takaajia vaatimaton lyhyen ajan sisään takaisinmaksettava luotto. Niitä myönnetään kuitenkin vain suomalaisille, ja summina ovat tavallisesti 10 eurosta 1000 euroon. Vuosikorko saattaa vaihdella myös sadan ja kahden tuhannen (2000) prosenttia väliltä. Tämä kaikki liittyy täysin luotonantajaan kohdistuviin asioihin, kuten riskiin ja muihin maksuihin. Pikavippeihin ei tarvita takaajia, mutta juuri tämän takia luotottaja tarvitsee suurempaa korkoa lainaamalleen rahalle, sillä toimintaan sisältyy erilaisia riskejä.

Kuitenkin kulutusluotto ja pikavippi on saatavissa pienemmällä vuosikorolla.  http://tendollars.fi sivuston pikavipit voidaan etsiä myös netistä tai lehdistä, ja luottoyhtiöt mainostavat myös varsin aggressiivisesti varsinkin tekstiviesteillä ja puheluilla saatavia vippejä. Usein kuitenkin tilanne vaatii nettirekisteröitymisen. Tavallisessa tapauksessa rahat saat tilillesi noin vartissa, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Kun kuitenkin maksat vipin lainaajalle parin viikon tai viimeistään kuukauden sisään.

Jotain vippiyrityksiä kuitenkin koskevat tietynlaiset ehdot jolloin voit maksaa lainaa esimerkiksi vuoden takaisin.  Jos haet tekstarilainaa, tästä saatetaan veloittaa hieman, jolloin käsittelykulut sisältyvät tähän hintaan. Saatat saada alhaisemmat lainan kulut jos maksat pikavipin aikaisemmin kuin sovitun aikataulun mukaan.  Kannattaa aina katsoa lainaehdot sivustoilta ennen kuin hakee pikavippiä. Sivustolta löydät paljon ajankohtaista tietoa pikavipeistä ja löydät juuri sinulle sopivaa lainaa myöntävän yrityksen juuri meidän sivuiltamme.